Премиерът Бойко Борисов току-що разкри подробности за пътния инцидент на

...
Премиерът Бойко Борисов току-що разкри подробности за пътния инцидент на
Коментари Харесай

Борисов проговори за тежката катастрофата на магистрала "Тракия", в която участва: Моята роя беше да...

Премиерът Бойко Борисов преди малко разкри детайлности за пътния случай на Автомагистрала „ Тракия” нощес, когато екипът му избави две млади дами и момче след тежко ПТП.

„ Около 20 часа нощес минавахме по автомагистрала " Тракия " в региона на Ямбол. Видяхме човек, който махаше упорито. Изглеждаше, че е пийнал и споделих на водача да спре, с цел да го махнем от платното, с цел да не го блъсне някой, тъй като хем водачът щеше да е отговорен, хем този човек да почине. Впоследствие се оказа, че индивидът от 15 минути е махал на коли да спрат да му оказват помощ и никой не се е отзовал. Такива сме си българите – на приказки сме доста мощни, само че иначе…”, сподели Борисов.

Министър-председателят посочи, че още сега, когато са спрели видели разбрали, че индивидът не е пийнал, а аварирал.

Автомобилът му е бил пратен на 20 метра в дерета, а вътре са били две млади дами, задачите в кръв. За шанс с премиера е пътувал и доктор Светлин Сталянов, който незабавно е оказал първа помощ на потърпевшите.

„ Моята роля в целия случай беше на регулировчик. Аз бях регулировчик. Запалихме фаровите на нашите коли, с цел да не стават спомагателни произшествия. Eдно от девойките беше доста тежко потърпевшо ", приключи министър председателят.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР