Премиерът Бойко Борисов се превърна в балкански циркаджия. Страната кипи

...
Премиерът Бойко Борисов се превърна в балкански циркаджия. Страната кипи
Коментари Харесай

Осман Октай: Бойко Борисов да го провъзгласят за народен артист, Делян Пеевски ни върти познати номера

Премиерът Бойко Борисов се трансформира в балкански циркаджия. Страната кипи от митинги, а той се прави, че нищо не знае. Прави се на актьор, като пуска по някоя сълза. Предлагам министърът на културата да номинира Борисов за национален актьор. Вече знаем, че той е художник, съобщи пред "Фрог нюз " някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи и политически анализатор Осман Октай.Когато един човек не може да държи надзор върху ръководството на страната, той се отдръпва. Не му наподобява да хленчи и да си измива ръцете с оправданието, че не знае какво прави държавната администрация изпод догоре.
Изключително неуместно е да се прави на интернационален водач. Смешно е като гледаме по какъв начин едни хора са пуснати по утринните блокове, с цел да му вършат четки. Има зони и връзки, където Борисов и да се скъса, няма по какъв начин да бъде медиатор. Такива са връзките сред Косово и Сърбия, Балканите и Европа, Балканите и Турция, Балканите и Русия. Той най-малко да беше оправил вътрешните проблеми на страната!
Звучи рекетьорски предлагането на Борисов АЕЦ „ Белене” да се построи с интернационално финансиране. Този обект се трансформира в знак на корупцията. Самият Борисов го назовава „ гьол”. Писна ми ми да ми повтарят магистрали-асфалт. Виждате в какво окаяно положение са пътищата ни с помощта на корупционните схеми. В същото време Борисов предлага да строи инфраструктурата на Балканите-към Румъния, към Сърбия. Та Борисов не си е приключил работата в страната. Да не би да има автомагистрала до сръбската граница? Те ни се смеят. Сърбите след война си възвърнаха цялата магистрална инфраструктура. Хърватите също. Гърците си „ докараха” автомагистралите до нашата граница. И Румънците също. А къде са нашите автомагистрали? Тези, които ги имаме, са калпави, тъй като се краде поголовно. Да отидеш пред европейските водачи да им приказваш по какъв начин би трябвало да се съединят тези планове, е доста смешно. Чуждите страни няма да ни създадат автомагистрали до Калотина, Кулата, Видин и Силистра. Премиерът ни не си е приключил работата у дома, а върви да се прави на Бай Ганьо из Балканите и Европа. Само в очите не са почнали да ни се смеят.
Относно продажбата на 50% от пеевските медии на „ Ню Имидж”, Октай изясни: Това стана откакто България падна до 111 място по независимост на словото. Няма по какъв начин сериозна компания от киноиндустрията да купи губещи медии, които се употребяват за агитация на ръководството. Единственото пояснение, че в този момент ще се опитат да прикрият собствеността на Пеевски. Реално ще бъде основана нова компания, прикрита зад офшорка и там ще отидат тези 50 на 100 от собствеността на медиите му. Тази скица беше приложена и към доста други компании, като „ Булгартабак” да вземем за пример.
В същото време на нас ни пробутват номера, че медиите минават в ръцете на самостоятелна американска компания. В самата „ Ню Имидж” също има проблеми. Там шефовете бяха забъркани в голям брой корупционни кавги. Реално ни въртят номера, на които ние към този момент сме привикнали./ "Фрог нюз "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР