Премиерът Бойко Борисов съобщи, че се е отказал да става

...
Премиерът Бойко Борисов съобщи, че се е отказал да става
Коментари Харесай

Бойко Борисов обяви, че се отказва да е депутат

Премиерът Бойко Борисов заяви, че се е отказал да става народен представител. Той беше лидер на две листи на ГЕРБ - в най-големия столичен регион 25 МИР и в Пловдив.

" Днес подадох заявление до ЦИК и се отхвърлих от мястото си като депутат и в двата многомандатни региона, от които бях определен, макар че завоювах лидерските дуели - и Нинова, и Слави Трифонов, и Христо Иванов - на всички места ги победих ". Това сподели Борисов, който през днешния ден е на обиколка в региона на Рилския манастир.

Визитата му обичайно се предаваше на Facebook страницата му. Борисов е придружаван от министъра на финансите Крили Ананиев и заместник-министъра на районното развиване Николай Нанков. Двамата ревизираха укрепването на свлачището по пътя за Рилския манастир, посетиха и светата обител.

" Като министър-председател не съм имал имунитет и в този момент не ми е необходим. Едни наши съперници ни назоваха " срутището ГЕРБ ". ГЕРБ завоюва изборите в 24 от 31 региона, а съперниците ни в по 3, 2 и 1. С тези обиди до там се докараха ", съобщи още Борисов.

Той добави, че такова сриване като на Българска социалистическа партия не е виждал десетилетия наред.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР