Премиерът Бойко Борисов съжали за вчерашното си посещение в село

...
Премиерът Бойко Борисов съжали за вчерашното си посещение в село
Коментари Харесай

Бойко кашля, съжалява, че се е прегръщал и целувал с 10 000 души

Премиерът Бойко Борисов съжали за вчерашното си посещаване в село Пристое и в Шумен, което бе превърнато в следващо риалити шоу, предавано онлайн. Министър-председателят тогава посети кушия, която събра огромен брой хора.



На днешното изключително държавно съвещание по случай откритите случаи на ковид у нас той разгласи: „ Коронавирусът не сортира! И аз през вчерашния ден направих огромна нелепост, но нямаше ковид и ние подценявахме. На 3 март забранихме, казахме, не забранихме, а препоръчахме – никой не го съблюдава. И аз през вчерашния ден се натиках измежду 10 хиляди души, се прегръщах и целувах. Така че... “

Борисов на няколко пъти се изкашля по време на съвещанието.

Той призова министрите и представителите на Националния действен щаб за битка със болестта да дадат образец по какъв начин се съблюдават ограниченията.

„ Щото, да не споделям с имена, но в Италия виждате – министри има, има началник-кабинети, Деница! (Деница Желева – шеф на Политическия кабинет на министър-председателя – б.а.) Седиш от три метра и с маска към този момент при мене! Не е смешка. Дори това събиране без маски на толкоз хора също не е... “, сподели Борисов във връзка изключителното държавно съвещание.

На него бе утвърдено предложение да се затворят кината и театрите в цялата страна поради ковид.

Борисов отхвърли вид да се ограничи влизането и излизането в засегнатите към този момент градове – Плевен и Габрово.



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР