Премиерът Бойко Борисов показа невероятни снимки, от които се вижда

...
Премиерът Бойко Борисов показа невероятни снимки, от които се вижда
Коментари Харесай

Борисов направи интимно признания за Урсула фон дер Лайен СНИМКИ

Премиерът Бойко Борисов сподели невероятни фотоси, от които се вижда по какъв начин той и шефката на Европейска комисия са посетили няколко обекта в столицата. Фотосите министър председателят показа в персоналния си фейсбук профил.





„ С наслада посрещнах в София Урсула фон дер Лайен, с която се познаваме от години и ни свързва отлично другарство.

Страната ни желае да получи в новата Европейска комисия сектор, който е обвързван с развиване, нови технологии, цифрова среда, нововъведения, които да носят изгода на жителите, изключително на младежите, както и на бизнеса.

Важно е да създадем оптималното за това Европа да държи водеща роля в стопанската система, образованието, научната активност.

След формалната среща ѝ демонстрирах част от огромното ни културно и историческо завещание, от което тя остана впечатлена “, написа министър председателят.

БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден Борисов и Урсула фон дер Лайен приказваха в Министерски съвет, където шефката на Европейска комисия се обърна към него с малко име .

Малко по-късно министър председателят й разкри какво се е случило с бруталното двойно ликвидиране от Негован и направи стеснителен коментар за злокобното действия .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР