Премиерът Бойко Борисов отново коментира широко обсъжданите в последните дни

...
Премиерът Бойко Борисов отново коментира широко обсъжданите в последните дни
Коментари Харесай

Борисов готов да си подаде оставката, ако се докаже, че има гръцки остров

Премиерът Бойко Борисов още веднъж разяснява необятно обсъжданите в последните дни изказвания, че си е купил гръцки остров.

" Няма какво да се прикрие от моята активност " , съобщи той преди днешното държавно съвещание.

Припомняме, че преди дни в гръцки медии се появи информация, че той се е сдобил с гръцки остров. Борисов отхвърли, само че абсурдът се разрасна, откакто предаване на журналиста Милен Цветков, в което трябваше да се разисква тематиката, не бе излъчено.

Днес Борисов се обърна към един от операторите на Нова телевизия (по която върви предаването на Цветков - бел.ред) с думите: „ Умолявам ви – дали се цензурирате, дали се автоцензурирате, само че апелирам ви не ми забърквайте името. Каквото желаете пускайте, каквото желаете правете, само че да ми замесвате името, не е почтено. Всичко, което има подправено, да го пуснат - все ми е тая. Защото рано или късно истината излиза. Имате прелестни проверяващи публицисти, пуснете ги да отидат да ревизират и в случай че е истина, ще дойда и ще си оставя там оставката. Но не издевателствайте по този начин върху мен. Няма какво да се прикрие от моята активност. И аз имам семейство и те гледат “, уточни министър председателят, представен от " Фокус ".

Когато в началото бе оповестена информацията пък Борисов съобщи: „ Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция – просто нещастни, долни лъжци жълти. Мръсници. 100 души да му повярват на това. Ни остров, ни демон, ни неистина. Лъжа след неистина. "

От " Часът на Милен Цветков " не са коментирали публично прекъсването на предаването от понеделник. От Нова телевизия пък излязоха с позиция, че то не отговаряло на стандартите за обективност и баланс на гледните точки.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР