Премиерът Бойко Борисов отново е най-обиколка с джипа. Той стигна

...
Премиерът Бойко Борисов отново е най-обиколка с джипа. Той стигна
Коментари Харесай

Джипът на Борисов стигна до село Грашево

Премиерът Бойко Борисов още веднъж е най-обиколка с джипа. Той стигна до село Грашево. Обиколката му обгръща Велинградския район. Заедно с него е заместник-министърът на районното развиване Николай Ненков.

Пред жителите на селото Борисов посочи, че за трети следващ месец са обезпечени бонуси от 50 лева към всички пенсии. "Взимате ли 50 лв. към пенсиите? Да? Е, кажете едно "Добре е! ", че ме питат къде отиват парите. Ето къде отиват – при хората ", сподели министър председателят.

Борисов даде обещание държавното управление да задели 50-100 млн. лева по нова стратегия за облагородяване на селата.

Лидерът на ГЕРБ счита, че по места същинската война е сред партията му и Движение за права и свободи. Премиерът съобщи и че други политици като Цветан Цветанов и Делян Пеевски идвали в селото, само че нищо не се вижда да са създали. "Хубаво приказват за жълтите павета, само че да дойдат тук и да видят кой кой е в тази обстановка. Дали има хора за „ Да, България “, Българска социалистическа партия и Мая Манолова ", акцентира Борисов.

"И в районите на Движение за права и свободи сме създали доста с постановления на Министерски съвет. Не единствено за единствено за места с кметове на ГЕРБ. Не ги разделяме хората ", изясни той.

Министър-председателят се спря и на продължаващите митинги, казвайки, че хората в селото, пристигнали да благодарят за свършената работа, са повече от протестиращите. "А те ще ми приказват на въстания от името на народа - но ето го тук, той самичък си приказва какво е направено и от кого ", разяснява още Бойко Борисов.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР