Премиерът Бойко Борисов обяви, че всеки ден говорят срещу него

...
Премиерът Бойко Борисов обяви, че всеки ден говорят срещу него
Коментари Харесай

Борисов: Всеки ден говорят срещу мен. Какво повече да направим за свободата на словото?

Премиерът Бойко Борисов разгласи, че всеки ден приказват против него по малките екрани. От думите му се разбра, че това е симптом за независимост на словото у нас. 

Днес той участва бизнес закуска с членовете на Американската комерсиална камара и там коментира факта, че съгласно интернационалните ранглисти страната ни е последна по независимост на словото в Европейски Съюз.

" Вчера виждам и се удивлявам – по най-гледаните национални малките екрани, в най-гледаното време излиза човек, който приказва против мен, против държавното управление и най-после приключва със свободата на словото. Ама то, в случай че има нещо върху свободата на словото, ти няма да си по малкия екран, няма да приказваш няколко минути каквото си искаш. От там отива в другата национална телевизия и изговаря същото ", разяснява Борисов.

Премиерът обаче не сподели за коя телевизия и кой " човек " става дума. По думите му за публиката в България  " нормално е по-интересно, в случай че има нещо жълто, скандално ". 

" Какво би трябвало да се направи повече за свободата на слово? И това е всеки ден. Какво да създадем повече, по какъв начин повече хора да го чуят? Това е абсурд. Накрая приключват - той е против свободата на словото. Как приказваш тогава? ", сподели още прмеиерът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР