Премиерът Бойко Борисов изрази възмущението си пред журналистите в Брюксел

...
Премиерът Бойко Борисов изрази възмущението си пред журналистите в Брюксел
Коментари Харесай

Борисов от Брюксел: До 6 часа сутринта работихме! Всеки човек си има биологичен ритъм


Премиерът Бойко Борисов изрази възмущението си пред публицистите в Брюксел от дългите договаряния на страните – членки по въпросите за мигрантите

Припомняме ви, че едвам рано тази заран след траяли над 10 часа договаряния водачите на 28-те страни от Европейски Съюз реализираха съглашение по миграцията.

„ Ние си знаем по какъв начин беше. До 6 часа българско време работихме. Такова знамение не съм виждал. Разочарован съм от обстоятелството, по който се получават нещата “, показа Борисов и разясни: "Всеки човек си има биологичен темп, какъвто и да е ".

„ Сега, всичко, което е правено до момента се затвори и се стартира още веднъж от министър председателите, а те са с друга специалност – един юрист, различен заварчик, трети служител на реда, да се написа още веднъж. Не знам, какъв бе този драматизъм до 6 сутринта да работим “, сподели министър председателят.

"Единственото, което ме интересува, са правата на българския народ. Помня какво беше в Харманли - всичко гореше и всичко беше в кръв - аз бях там. Първо желая да защитя правата на българския народ, спазвайки всички европейски наставления. Ние би трябвало да помогнем на тези, които бягат от война, само че за избран интервал от време. Ние не желаеме и нямаме потребност от стопански мигранти ", сподели още Борисов.

Той също по този начин отхвърли от България да се желае финансово присъединяване в миграционната политика на Европейски Съюз.

Относно вота на съмнение, Борисов съобщи, че в случай че е бил минал, нямаше да е в Брюксел. "Така почнахме председателството, те желаеха и по този начин да го приключим. Много им е погрешно, че всички регистрираха, че се справихме добре с Председателството ", сподели още министър председателят./novini.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР