Премиерът Бойко Борисов и здравният министър Костадин Ангелов посетиха хасковското

...
Премиерът Бойко Борисов и здравният министър Костадин Ангелов посетиха хасковското
Коментари Харесай

Борисов: Ресторантът не е задължителен

Премиерът Бойко Борисов и здравният министър Костадин Ангелов посетиха хасковското село Малево, с цел да ревизират по какъв начин протича имунизацията.

Пред публицистите министър-председателят съобщи, че се надява на 1 март, както по-рано бе стихотворец ангажимент, заведенията за хранене да могат да отворят още веднъж.

Ние никого не задължаваме да върви на ресторант, разчитаме, че хората са осведомени и могат да вземат решения, разяснява Борисов.

Той уточни, че вицепремиерът Томислав Дончев ще взе участие в изборите като лидер на габровската листа на ГЕРБ и затова държавното управление е определило вицепремиерът Марияна Николова да отговоря за провеждането на изборите.

Борисов сподели още, че на по-късен стадий ще се взема решение дали някой различен ще извършва премиерските функционалности при положение, че той самият излезе в отпуск за изборите.

Няма безпорядък към организацията с имунизацията, съобщи от своя страна здравният министър Костадин Ангелов.

„ По въпроса на персоналните лекари - да, имаме проблем с обезпечаването на задоволително количество ваксини от декларираните от персоналните лекари, само че отново да повторя: ние сме подготвени за начало на всеобщата имунизация при започване на месец март, т.е. от 3 и 4 март нататък.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР