Премиерът Бойко Борисов декларира уважението си към протестиращите, само дни

...
Премиерът Бойко Борисов декларира уважението си към протестиращите, само дни
Коментари Харесай

Борисов вече уважава протестиращите

Премиерът Бойко Борисов заявява уважението си към протестиращите, единствено дни откакто разгласи, че на площадите е мафията, хазарта и контрабандата. Той направи това при посещаване с председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в Кърджали, където бе осветена новоизградена сграда, част от манастирския комплекс „ Св. Йоан Предтеча ”. За визитата нямаше никаква предварителна информация, само че пък министър-председателят бе посрещнат с овации от симпатизанти. 

Пред публицисти и на въпрос какво има поради, че на площада е мафията, Борисов разгласи, че доста почита митингите на хората и че няма някой, който е желал и протестирал за нещо, да не го е получил или да не е била проведена среща. После изясни, че в това време било явно присъединяване на провокатори.

Веднага по-късно той обаче още веднъж атакува протестиращите. Повод стана въпрос за това по какъв начин ще разяснява случката със обществения министър Деница Сачева, която беше обградена от протестиращи след присъединяване си в " Панорама " по Българска национална телевизия. Борисов разгласи, че чака на митингите да вижда техните обществени министри, които да оферират своите хрумвания, както те го правели.  " С наслаждение ще разясня митингите, в случай че едната им вечер приказва индивидът, който би бил общественият им министър, на другата финансовият… и тогава с право да сравните с нас, ще кажем – елате, управлявайте ", сподели той и незабавно по-късно атакува:. " Как ще ръководят като искат бесилки и ковчези ". Борисов добави, че всички, които стачкуват от партиите са се провалили до момента. 

За казаното от евродепутата Клеър Дейли, че думата „ престъпник ” е подобаваща и за Борисов, и за Иван Гешев, министър председателят отвърна, че големи рецензии има и към президента Радев. " А пъкъла на българския котел няма защита – едните топят мен, ние топим – Радев ".

Той нападна и Българска социалистическа партия, които по негови думи не можело да провеждат собстените си избори без кавги и обвинявания за имитация, а желали да провеждат и общите избори.

България е единствената страна, в която хем всичко работи, хем народа по нищо не усеща, че е в пандемия, похвали се той. Винаги съм казвал, че почитам митингите на хората. Няма до момента случай на протестиращи, които да не са били изслушани и да не им е решен казусът. Но тези провокатори, които се появиха – хвърляха бомбички по служителите на реда, къртеха София и има платени в тях, не би трябвало да се смесват едните и другите, сподели Борисов.

Ние строим манастири, възвръщаме църкви. Това е един от методите за етническата приемливост, сподели още Борисов,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР