Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Трябва да бъдем единни

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г продължава обиколката си в Пиринския край.

В Симитли кметът Апостол Апостолов му сподели стадиона и му описа за всички усъвършенствания под погледа на жители и кметове на кметства. На срещата участваха кметове от разнообразни партии, а министър председателят съобщи: "Единственият късмет да оцелеем в пандемията е да бъде единни. И най-непримиримите врагове би трябвало да работят дружно, с цел да се измъкнем от рецесията. Ако ние наказваме алените кметове, а след това те санкционират нашите, какво ще стане ", разяснява Борисов. "

"За наслада, броят на оздравелите е трайно по-голям, умрелите са по-малко, в интензивните структури има по-малко хора. И ограниченията не пречат на живота, животът си тече. Виждате в другите страни по какъв начин е, а това въздейства на душeвността сигурно ", добави министър председателят. "В тази пандемия - единствено доброта и взаимност. Познават ме кметовете - стотинка не давам, държахме години наред. Но в този момент е различен светът и би трябвало да сме оптимално солидарни. Затова от парите на данъкоплатците по всички системи даваме, с цел да се оцелее ", сподели още Борисов.

"Работим в идващите 4 години здравната система да получава по-високи приходи. Близо милиард влагаме в просветителната инфраструктура ", сподели министър-председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР