Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов за бойкота на КСНС: 100% фалшива новина! Пълна лъжа

Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила изрично отхвърли изказванията за протест от страна на кабинета на съвещанието на КСНС през вчерашния ден при президента.

Той направи това по време на ексклузивен брифинг в Министерски съвет, на който бяха показани резултатите от диалозите за разрешаване на проблемите пред "Емко “ и стана ясно, че митингите на чиновниците във компанията се преустановяват.

Борисов прикани да не се вършат сходни внушения повече с аргумента, че това не е правилно. "Това е 100% подправена вест, който я е пуснал! Аз не съм нито сътрудника Симеонов, нито Антон Тодоров. Разказвам минута по минута, в случай че неистина, елате заплюйте мене! ", съобщи министър председателят.

"По другарски седнахме, пихме кафенце, това не е истина, нямате право да го внушавате! ", сподели още Борисов, след което се насочи на среща с "Росатом " за АЕЦ "Белене " в Министерски съвет тъй като "три милиарда са изсипани на Дунава " и има желание да направи всичко допустимо да ги оползотвори.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР