Премиерът акад. Николай Денков няма да лети за САЩ, макар

...
Премиерът акад. Николай Денков няма да лети за САЩ, макар
Коментари Харесай

Пропадна визитата на премиера в САЩ, лети Асен Василев

Премиерът акад. Николай Денков няма да лети за Съединени американски щати, въпреки че предварителната информация беше, че той ще замине за там в понеделник.

Утре отпътуват в командировка в Съединени американски щати министрите на финансите, на енергетика и стопанската система - Асен Василев, Богдан Богданов и Румен Раде). Аз ще остана тук, с цел да подпишем възможен меморандум и да довършим договарянията с аграрния бранш. Това заяви в неделя вечерта министър председателят Николай Денков в Министерския съвет пред публицисти. 

По думите му, когато се върнат от Щатите ще дадат пред медиите информация какво са свършили и ще се отчетат пред Народното събрание. 

" Имат диалози на разнообразни равнища, с разнообразни техни сътрудници от другата страна. Примерно във вторник сутринта енергийният министър има среща с държавния секретар по енергетиката в Съединени американски щати ", добави министър председателят и посочи, че го дава единствено като образец. 

На въпроса допустимо ли е Денков да бъде външен министър след ротацията, той бе сбит: " От самото начало на тези диалози с госпожа Габриел, при подготовката на ротацията е ясно, че ще обсъждаме с медиите имената на министрите, когато към този момент имаме подготвеност, т.е. цялостен лист, разискван с водачите на партиите. Всичко друго биха били елементарни спекулации ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР