ПРЕМИЕРА НА НОВАТА КНИГА ЗА СВ.ЕФРЕМ НОВИОфициално представяне на новото,

...
ПРЕМИЕРА НА НОВАТА КНИГА ЗА СВ.ЕФРЕМ НОВИОфициално представяне на новото,
Коментари Харесай

Новата хитова книга на Ангел Бончев с премиера в София

ПРЕМИЕРА НА НОВАТА КНИГА ЗА Сухопътни войски.ЕФРЕМ НОВИ

Официално показване на новото, четвърто, допълнено издание на книгата “Св. вмчк. и вълшебник Ефрем Нови ” ще се състои на 2 ноември, сряда, от 18.45 часа, храм “Св. София ”.

Представянето ще бъде част от програмата на първото издание на ФЕСТИВАЛ НА ПРАВОСЛАВНАТА КНИГА ЗА СОФИЙСКА ЕПАРХИЯ, който се организира с благословението на Българския патриарх НЕОФИТ. 

Книгата “Св. вмчк. и вълшебник Ефрем Нови ” е дело на журналиста  Ангел Бончев, водещ на новините на Българска национална телевизия, който през последните 10 години се е посветил на издаването на книги и филми, отдадени на житията и чудесата на незнайни за България светци- сред  тях са за св.Нектарий Егински, св. Никифор Прокажения, Ефрем Нови Чудотворец, Лука Кримски и други.

В рамките на събитието  ще бъдат показани и всички книги и филми на създателя.

Книгата „ Св.вмчк. и вълшебник Ефрем Нови “, съдържа житие, чудеса, акатист, два молебни канона и молебствия.

Изданието е допълнено с чудесата, случили се в България по молитвите на св. Ефрем Нови, както и доста повече молебствия за разнообразни потребности.

Включени са няколко нови глави, които в още по-голяма степен разкриват личността на игуменията на манастира на св. Ефрем – Макария, които откриват нейната свята външност и ни приближават до нейното дело в интерес на близък приживе.

Също по този начин има и две стихотворение отдадени на св.Ефрем Нови и майка Макария, дело на о. Павел Гърбов от Карнобат и Ангел Бончев.

Книгата “Св. вмчк. и вълшебник Ефрем Нови ” е 200 страници, където ще откриете и голям брой нови фотоси.

Откриването на Фестивала на Православната книга за Софийска епархия стартира с разкриване на 31 октомври от 18 часа и всяка вечер до 4 ноември ще бъдат показани разнообразни издателства и техните книги, отдадени на Православната религия. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР