Преместването от едно жилище в друго, от един град в

...
Преместването от едно жилище в друго, от един град в
Коментари Харесай

Хамали и хамалски услуги - да изберем по-доброто!

Преместването от едно жилище в друго, от един град в различен, разчистването на къща или вила - едни от най-досадните неща, с които би трябвало да се занимавате, когато би трябвало да свършите още куп разнообразни действия и сте заети по разнообразни линии в днешното забързано всекидневие. Затова и все по-разпространени в последните години са другите просташки услуги , с които десетки, даже стотици компании към този момент се занимават. Предложенията варират от нормално преместване до къртене, почистване и транспортиране на строителни и битови боклуци, тъй че компаниите, предлагащи хамали , могат да оказват помощ във всеки един миг на хората, които имат потребност от сходни услуги. Но не всички са като експертите от " Теа Хамали "
Кои са " Теа Хамали "?  Също позната като " Теа Логистик ", това е компания за голям набор от разнообразни просташки услуги на естествени цени. Гамата от предложение несъмнено е доста богата, като покрива всичко, от което може да имате потребност, когато са ви нужни хамали. Ето и част от услугите, които компанията предлага: 
пренасяне на жилища, офиси и вили (за София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе)  пакетиране и запазване на стока и багаж почистване и разчистване на тавани и тавански пространства, изби, дворове  общи служащи чартърен в строителството и индустрията товарене и разтоварване на тирове, контейнери, вагони, кораби преместване на каси, камини, машини копаене, къртене, чистене; транспортиране на строителни и битови отпадъци; транспортни услуги на територията на България. Защо да употребявате услугите на хамали?  Едно нормално пренасяне може да се окаже кошмарно, изключително в днешно време, най-много поради забързаното всекидневие. Освен това колкото по-дълго сте останали на обещано място, толкоз повече уреди и движимости ще сте натрупали. В такива случаи е надалеч по-лесно и безпроблемно да пренасочите това обвързване към някоя отлична компания за хамали и просташки услуги
Дори да се притеснявате за движимостите си или се тревожите за самото им транспортиране, във компании като " Теа Логистик " работят експерти с дълготраен опит в сферата, знаят по какъв начин тъкмо да опаковат и придвижват даже най-екстравагантната движимост, която притежавате. Използването на просташки услуги икономисва време, нерви и персонална логистика за това по какъв начин да стигнете от точка " А " до точка " Б " с всички ваши притежания. Дори пести вашето здраве, изключително в случай че движимостите ви са тежки и се намирате на висок етаж.

Какво получавате от " ТЕА ХАМАЛИ " Най-важното, което компанията предлага, е напълно професионално и отговорно отношение. " Теа Логистик " прави безвъзмездни огледи на място, виновните лица изясняват всичко в детайли, а след подписването на контракт няма смяна на цената, закрепена в договора. Всички действия на хамалите се изясняват в детайли на клиентите, с цел да няма подозрение в професионализма, с който активността ще бъде осъществена.
ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРЕИМУЩЕСТВА НА " ТЕА ХАМАЛИ " Освен, че цените на компанията са преференциални, хамалите на " Теа Логистик " работят в интерес на клиента, което се потвърждава от обстоятелството, че компанията " закръгля " работното време в интерес на заплатилия услугата (например: в случай че дадена активност е лишила 2 часа и 14 минути, 14-те минути няма да бъдат добавяни към спомагателен час). Освен това може да разчитате на разнообразни понижения и промоции, част от които са следните: 
понижение от 10% в петък и събота за поръчки през уеб страницата. Само кажете промоционалния код: 260. Минималните цени (намалени с 10 %) важат за пенсионери, обществено слаби и хора в неравностойно състояние, както и за всички неправителствени организации, работещи в областта на образованието и опазването на здравето. Намаление с 10%, в случай че компанията е предложена от техен клиент.  Може да се запознаете с препоръчаните от " Теа Логистик " просташки услуги и цени тук

КОНТАКТ С ФИРМАТА Може сами да се убедите в професионализма на " Теа Логистик ", като се свържете с представители на компанията. Те ще Ви отговорят на всички запитвания, които може да имате за хамалските услуги, както и да показват бързо оферта за желаните от вас услуги. Ето и по какъв начин може да се свържете с компанията: 
Вихрен Коцев (управител): +359 896 66 07 51 (по всяко време)
Димитър Димитров (домашен майстор): +359 878 89 24 67 (по всяко време)
Димитър Стоилов: +359 (0) 887 69 75 74 (по всяко време)
Стационарен телефон: +359 (0) 2 862 05 22 (06:00 - 22:00)
Работно време: 7-20 часа
Може също по този начин да се свържете и посредством Skype(tea_logistic) и email ([email protected]). Всичко за компанията пък може да видите на уеб страницата за хамали и просташки услуги на " Теа Логистик "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР