Премахват павилионите край стадион Тодор Диев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

...
Премахват павилионите край стадион Тодор Диев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Премахват павилионите край стадион Тодор Диев

Премахват павилионите край стадион " Тодор Диев ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Задачата по изчистване на обектите ще бъде предоставена на администрацията на " Южен ". " Ще започнем да уведомяваме ползвателите. Земята е общинска, само че павилионите са техни. Ако не ги отстранен сами, тогава ще се действа като с противозаконни постройки ", описа за читателите ни кметът на региона Борислав Инчев.

Той акцентира, че от една страна с тези дейности се цели изчистване на тежести около концесията за стадиона, от друга обаче тези обекти попадат в улична регулация, обвързвана с бъдещата Южна тагента. 

Вече е ясно, че премахванията ще стартират с бивше обмен бюро. " Обследвахме тази сграда като рискова. Неведнъж за това място са получавани сигнали за самонастанили се клошари, създаващи проблеми. Констатирано е, че би трябвало да бъде отстранена ", разясни районният кмет. За останалите обекти пък Инчев увери, че има ли опция - при забавяния на концесията и прочие, администрацията ще даде един задоволителен период до края на месец март, с цел да се оправят с идното пренасяне.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР