Премахването на визовите ограничения за българските граждани, пътуващи в САЩ,

...
Премахването на визовите ограничения за българските граждани, пътуващи в САЩ,
Коментари Харесай

Падането на визите за САЩ ще увеличи търговския обмен според Румен Радев

" Премахването на визовите ограничавания за българските жители, пътуващи в Съединени американски щати, е фактор, който безспорно ще улесни връзката сред бизнеса и ще способства за увеличението на комерсиалния продан ". Това съобщи президентът Румен Радев на среща с представители на Американско-Централноевропейската бизнес асоциация (АСЕBA).

Президентът уточни и че България е подготвена да насърчи вложенията в планове, които ще донесат добавена стойност за икономическия напредък на страната и за развиването на обществото.

 Борисов притегля американски вложители
Борисов притегля американски вложители

В региона на селското стопанство, фармацията и технологиите

Радев очерта и преимуществата на страната ни за бизнес - България е част от общия пазар на Европейски Съюз, страната ни има основно разположение в Югоизточна Европа, построяваме енергийни и транспортни коридори, свързващи ни със прилежащите райони, у нас има атрактивното данъчно облагане и квалифицирана работна ръка.

Държавният глава също по този начин открои стратегическото партньорство на България и Съединени американски щати в областта на сигурността и защитата, в битката с тероризма и в правораздаването и прикани за увеличение на равнището на икономическия и капиталов продан сред двете страни.

 Над 50% спад на вложенията у нас
Над 50% спад на вложенията у нас

За интервала януари - август 2017 година

В първата за миналите 14 години задача на АСЕBA в България участваха 12 от най-големите компании от Съединени американски щати в областта на осведомителните технологии, отбранителната промишленост, земеделието и производството на храни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР