Премахване на излишните мазнини и подобряване контурите на ръцете е

...
Премахване на излишните мазнини и подобряване контурите на ръцете е
Коментари Харесай

С Тези Ефикасни Начини Премахвате Висящите Мазнини По Ръцете Завинаги! Вижте Как!

Премахване на непотребните мазнини и възстановяване контурите на ръцете е допустимо с лесната стратегия, която lekuva.net ви предлага. Тези 3 ефикасни способи ще създадат ръцете ви още веднъж грациозни, написа zdravno.bg

1. Храна

Ако желаете тялото ви да стартира да се трансформира, би трябвало да измененията питателните си привички! Първото нещо, което е належащо да се направи, е да се откажете от захарта, алкохола и безалкохолните питиета. Хапвайте повече храни, богати на протеини: риба, пилешко и пуешко, яйца и сирене.

Обърнете внимание на достатъчното количество пресни зеленчуци и билки. Не прекалявайте с течностите. Литър и половина-два дневно е изцяло задоволително.

2. Грижа за кожата

Контрастни душове, разтривки и маски оказват помощ за възобновяване еластичността на кожата. Контрастният душ подтиква кръвоносните съдове, заради което кожата се обогатява с О2 и хранителни субстанции.

Масажът също оказва помощ да се отървете от увисването на кожата. Кръгови придвижвания върху проблематичните области на всяка ръка в продължение на 15-20 минути дневно са изцяло задоволителни. За да се усили резултата, се употребяват специфични масажни масла.

Същият метод може да приложите и върху други елементи на тялото, там, където има целулит.

3. Упражнения за ръце

И, несъмнено, за тонизиране на мускулите, възстановяване контурите на ръцете и предмишниците, е добре да вършиме извършения за подсилване на тези елементи на тялото. Колкото по-проблемна е тази зона, толкоз по-често е добре да се вършат извършения. За оптимален резултат – всеки ден, едновременно.

Ако нямате гирички, може да употребявате цялостни бутилки с вода, от литър и половина, или два.

Във видеото са показани извършения, с помощта на които ще може да стегнете провисналата кожа на ръцете.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР