Прелестна българка ще представи страната ни в световен конкурс за

...
Прелестна българка ще представи страната ни в световен конкурс за
Коментари Харесай

Прелестната хубавица Цонка от Германия ни представя днес на конкурс за красота в Индия, до 17 часа може да гласуваме за нея

Прелестна българка ще показа страната ни в международен конкурс за хубост, който се организира в Индия. 19-годишната Цонка Милчева е от Видин, само че от 4-годишна възраст живее в Германия. Често обаче си идва в родината си, тъй като е влюбена в нея, предава " Дарик ".

Да се занимава с мода е било нейната детска фантазия . През декември предходната година видяла в обществените мрежи, че има конкурс „ Мис Зима “ .

„ Тогава родителите ми бяха срещу, само че аз съм човек, който желае ли нещо, няма елементарно да се откаже. Купих си билет и потеглих. Станах втора. След това през февруари взех решение да вземам участие в „ Мис София “ . Казах си, че надали ще мина кастинга, само че желаех да опитам. Приеха ме и отново станах втора. Беше ненадейно, даже не излязох незабавно да бъда наградена, тъй като не имах вяра “, споделя Цонка.


След това получила предложение да показа страната ни на състезанието „ Мис свят Туризъм “ , тъй като победителката в „ Мис София “ не можела да се яви. Малко по-късно и друга оферта – да се яви на „ Miss Glam World “ , който ще се организира в Индия.
След малко съмнение хубавицата приела и сега е там. Днес е финалът на състезанието , в който се конкурират представителки на 38 страни. В момента тече гласоподаване, което да дефинира любимката на публиката . За Цонка може да се гласоподава до 17 ч. през днешния ден.


„ Беше ми мъчно, че за първи път съм толкоз надалеч от фамилията си. Единствената българка съм тук и не ми е елементарно, само че когато видях каква поддръжка имам и какъв брой хора имат вяра в мен, си споделих, че си заслужава компликациите. Искам да благодаря на всички, които гласоподават за мен. Не мога да опиша възприятието, когато им чета мненията, в които ме предизвикват “, споделя хубавицата.


Много българи даже си поставили нейна фотография за „ профилна “ във Facebook, като по този метод показват поддръжката си, а най-голямата и опора е нейното семейство .


„ На девойките, които мечтаят за корона от конкурс за хубост, бих споделила, че в случай че това е тяхна фантазия, би трябвало да я следват. Но дано да са сигурни, че са подготвени за това, тъй като не е толкоз елементарно, колкото наподобява . Независимо от това каква е вашата фантазия, вярвайте в Бог и в случай че това е и неговата воля той ще ви я сбъдне “, обръща се тя към българките с упоритости за триумфи на подиума.

В момента Цонка Милчева е в топ 5 на краткотрайното класиране , а с цел да я подкрепите, може да гласувате тук
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР