Прелъстена и изоставена ли е Кали?! И то, когато имаше

...
Прелъстена и изоставена ли е Кали?! И то, когато имаше
Коментари Харесай

Прелъстена и изоставена?! Младото гадже натири Кали: Ето какво му написа певицата!

Прелъстена и изоставена ли е Кали?! И то, когато имаше копнеж да роди четвърто дете от младото си гадже... Както знаем, от много време насам, тя имаше връзка с по-млад от нея пловдивски предприемач, притежател на верига аптеки. Певицата се хвалеше с него и не криеше, че желае да го подари с правоприемник, тъй като той още няма подобен.

Вместо бебе обаче, май мирише на разлъка, разясняват нейни почитатели в нета, откакто станаха очевидци на чудноват пост, качен на стената й. В него Кали пожелава на някого - явно на обичания, да открие това, което по този начин и не е съумял да види в нея. Странно, а?!

При все, че досега певицата нито един път не се появи с въпросния мъж, а го правеше умерено с всички останали преди него, връзката им будеше подозрение още от началото.

" Той не желае да бъде под прожекторите и аз добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, тъй като за мен е значимо да сме дружно и да ни е хубаво, когато сме дружно. А дали хората щели да видят, или не, доста значимо! Дори е по-добре да не виждат нищо, неволи съм си задоволително през годините ", споделяше Кали.

Дали връзката й е завършила, или това е метод да разсъни любознанието на почитателите си, ще се разбере по един или различен метод.

Тагове: Кали младо гадже бизнесмен аптеки певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР