Прекратиха разследването за смъртта на светския хроникьор Любомир Милчев-Денди.Според прокуратурата

...
Прекратиха разследването за смъртта на светския хроникьор Любомир Милчев-Денди.Според прокуратурата
Коментари Харесай

Прекратиха разследването за смъртта на Денди

Прекратиха следствието за гибелта на светския хроникьор Любомир Милчев-Денди.

Според прокуратурата няма данни той да е бил погубен.

След извършено следствие по случая прокуратурата е приела, че не е налице осъществено закононарушение по отношение на живота и здравето на жертвата, а телесното увреждане, довело до съдбовния излаз, не е породено от друго лице, показват от обвиняването.

Досъдебното произвеждане беше формирано на 18.02.2022 година и в началото се водеше за опит за ликвидиране.

Установено е, че гибелта на Денди е настъпила вследствие на тежка черепно-мозъчна контузия в тилната част на главата, която се е усложнила с развиването на инфектиране на белите дробове и генерализирана бактериална зараза. Относно механизма на причиняване на телесното увреждане, движимостите лица и по двете експертизи са безапелационни, че същото се дължи на рухване обратно от личен растеж и следващ контакт на тилната част на главата с корав съседен терен. 

Липсват други пострадвания, които да са подбудени от друг механизъм, не се откриват следи от битка или пострадвания от вида " защитни " , допълват от прокуратурата.

Любомир Илиев Милчев е роден през септември 1963 година в Станке Димитров. Семейството му се реалокира в Перник, а по-късно в София.

През 1988 година приключва специалностите „ Културология “ и „ Българска лингвистика “ в Софийския университет „ Климент Охридски “. Автор е на над 15 книги, като дебютът му е със сборника с разкази „ Проглеждането на гледката “.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР