Прекрасен импулс за учене и решаване на сложни интелектуални въпроси.

...
Прекрасен импулс за учене и решаване на сложни интелектуални въпроси.
Коментари Харесай

Днес От 14:20 Луната, Влязла В Знака Дева! Този Ден Е Изключително Важен, Трябва На Всяка Цена Да Се Усамотите И

Прекрасен подтик за учене и решение на комплицирани интелектуални въпроси. Повишават се комуникативността, любознателността и склонността към разбори на обстановките. Следобед е по-добре да изключите заниманията.

Луната, влезнала към този момент в знака Дева (от 14:20ч), ще ни накара да обърнем внимание на практическите дреболии, а аспектът й към Юпитер ще накара да разгледаме някои детайлности в нова вероятност. Опозицията на Меркурий с Уран носи непрактичност, нервност, раздразнителност, трудности в делата, компликации в общуването, неприятни визити.

Отложете решението на финансовите въпроси и взимане на значими решения. Приятели или родственици ще пречат на естественото протичане на деня.

Луната e в символ Лъв. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време. Добро време за щедрост. Денят подготвя към хазартност, елементарно харчене на пари.

От 08:29 до 14:20 ч Луната ще се движи на луфт. Нищо значимо да не се подхваща. Наблегнете повече на почивката. Подходящо е за ежедневна работа. 25 лунен ден стартира в 02:44ч и продължава през целия ден – Символи на този лунен ден са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от едната страна и загубата на сила и гибелта от друга. Ден на бездейност, уединение и покой. Не се предлага интензивността, прибързаността, суетата и шетането.

Избягвайте инцидентните контакти и изненади. Това е ден за концентриране, самовглъбяване, изчистване от физическите и духовни шлаки. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Не би трябвало да стартирате нищо ново през този ден, само че би трябвало да завършите незавършеното. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни, написа Пик. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят. Родените през 25-я лунен ден са любимци на ориста и щастието ще ги съпътства до края на живота им. Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Интимен сюжет - Пригответе интимна вечеря с добра храна, сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика.

Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко алено вино. Това би трябвало да е подготовка за дългия маратон в леглото. Днес бързият секс не е прелъстителен. Може да започнете с разпускащ масаж. Препоръчва се дълга въведения, разкриване на нови ерогенни зони, сладострастни пориви. Подходящ е чувственият и муден секс. Ето какво ще ви хареса в този момент. В сънищата човек се изтезава от негативна сила, прониква нечиста мощ.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР