Прекланяме се пред всички онези, които проправиха пътя на демокрацията,

...
Прекланяме се пред всички онези, които проправиха пътя на демокрацията,
Коментари Харесай

Карадайъ: 31 години пазим силата на заедността

Прекланяме се пред всички тези, които проправиха пътя на демокрацията, сподели ръководителят на Движението
Най-ярко светят тези звезди, които осветяват пътя на другите. Да бъдем мощни в заедността и в никакъв случай да не губим вярата, че дружно можем да се оправим с всички компликации и тествания! Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в специфичен пост във Facebook, с който честити на Движението неговата 31-ва годишнина. Той пожела на депесарите постоянно да бъдат дружно в „ общата ни задача да пазим мира и демокрацията, да подсигуряваме правата и свободите на всички български жители, да бъдем равноправни в Европа и света. ”.

Ето какво написа Мустафа Карадайъ:

Скъпи депесари,

Скъпи другари!

Днес Движение за права и свободи навършва 31 години. ​За мен е чест и привилегия да ви поздравя с годишнината и да ви пожелая постоянно да сме дружно в общата ни задача да пазим мира и демокрацията, да подсигуряваме правата и свободите на всички български жители, да бъдем равноправни в Европа и света. Нашето самочувствие не се основава единствено на годините и на триумфите ни във времето. Ние черпим самочувствието си най-много от това, че още в тоталитарната ера осъзнахме, че дружно можем да се надигнем против държавната машина в името на своите имена и на свободата да изповядваме религията си. Не се уплашихме от оръжията, тъй като правата и свободите на човек и неговото достолепие са по-силни от всичко. Първи осъзнахме силата на заедността, силата на справедливите претенции и по този начин към този момент повече от 30 години вървим със знамето на Движение за права и свободи.

Днешната годишнина е и мотив да се преклоним пред паметта на всички тези, които проправиха пътя на демокрацията, пред паметта на всички, които участваха в основаването на Движение за права и свободи. С признателност се обръщаме към основателя на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и всички първи участници в полагането на основите, пожелаваме им доста здраве и нови триумфи по Пътя.

Днес, когато сме изправени пред най-голямото предизвикателство пред човечеството за последните години, ние още веднъж призоваваме за обединяване на всички старания, тъй като единствено по този начин можем да се оправим в битката против Ковид-19.

Скъпи депесари,

Скъпи другари,

На вас и на вашите близки от сърце искам здраве и шанс, благоденствие и разцвет! Да не забравяме, че най-ярко светят тези звезди, които осветяват пътя на другите. Да бъдем мощни в заедността и в никакъв случай да не губим вярата, че дружно можем да се оправим с всички компликации и тествания!

Честит празник!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР