Прекарах една вечер в болницата и на другия ден напуснах

...
Прекарах една вечер в болницата и на другия ден напуснах
Коментари Харесай

След Фермата: Георги проговори за инцидента и кой трябва д...

" Прекарах една вечер в болничното заведение и на другия ден напуснах по свое предпочитание. " Това съобщи пред " България Днес " Георги от " Фермата ".

Ресторантьорът напусна наложително шоуто. 41-годишният мъж падна от няколко метра височина по време на двубой. Георги незабавно бе откаран в болничното заведение, а прегледите откриват, че не може да продължи присъединяване си във " Фермата ".

" След като паднах от мрежата, по която се катерехме, усетих само мощен удар в главата, само че не усетих никаква болежка, допускам, че от адреналина. Станах и продължих играта, без да се замисля. Но на втората обиколка усетих леко зашеметяване, като след привършване на първата игра лекарят, който беше на терен, реши че е най-добре да отидем до болничното заведение. Не усещах никакви болки на никое място по тялото си с изключение на късия световъртеж, който след три-четири часа отмина. Вече се усещам относително добре ", разкрива Георги.

Бившият фермер изясни, че продукцията поема всички разноски към лекуването му.

" Бях наясно с риска, който поемам, участвайки във физическите надпревари във формата. Всички участници сме застраховани от продукцията и разноските за лекуване, проучвания и престой в болничното заведение ми бяха покрити ", изясни още таткото на две деца. Георги научава значим урок в шоуто. Роденият в Севлиево мъж схваща, че би трябвало да одобряваме хората такива, каквито са.

" Никой не може да промени никого - споделя Георги. - Няма по какъв начин човек, живял близо 30-40 години, да бъде изменен за три месеца или за един-два диалога ", споделя индивидът, който оказва помощ на всички участници в играта, като им дава скъпи препоръки по време на дуелите.

Георги стиска палци за Живка и Ваня. Надява се една от двете дами да завоюва огромния край в съботa. За последната борба към този момент се класираха Пламен и Кирил. А към тях ще се причислят още две дами всред Мартина, Живка и Ваня. Във " Фермата " Георги основава доста другарства. Но има и хора, които не желае да вижда повече. " Има и такива, които са довиждане за мен. Няма да ги изреждам поименно, те си знаят ", приключва Георги.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР