Прекаленото самочувствие плюс некачествените пътища са причина за трагедиите на

...
Прекаленото самочувствие плюс некачествените пътища са причина за трагедиите на
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: В страната ни има уникална корупция при изпълнението на строителните обекти на АПИ

Прекаленото самочувствие плюс некачествените пътища са причина за нещастията на пътя. Това сподели някогашният районен министър Костадин Паскалев в ефира на БТВ.

„ По-принцип, когато имаме драматичен случай, който прекатурва живота на хората, би следвало отрасловите институции да кажат ясно какъв е казусът и кой е отговорен. Имаме доста ясни процедурни правила. Институциите би трябвало да ревизират по какъв начин стоят нещата по всички въпрос и кой носи виновността “, разясни той.

Паскалев акцентира, че в страната ни има неповторима корупция при осъществяването на строителните обекти на АПИ. „ Независимо от източника на финансиране. В България имаме 10-на фаворитизирани компании, които извършват всички обекти. Проектите обаче не дават отговор на условията “, обясни той.

„ Оставките до нищо няма да доведат. Аз съм подавал оставка, само че с ясни претекстове. В случаяя нямаме осъзнаване на виновност “, сподели Паскалев. Той позволи, че в ГЕРБ има вътрешен спор и оставките се постановат, с цел да оцелее държавното управление. „ Аз не съм от хората, които си фантазират, а проучвам процесите “, акцентира някогашният районен министър.

„ Иска ми се в страната да стартираме да приказваме всъщност, другояче ще ставаме очевидци на ПР акции “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР