Прехвърляме се на едно пасторално място - старопланинското село Бели

...
Прехвърляме се на едно пасторално място - старопланинското село Бели
Коментари Харесай

Георги Кадурин и Валентин Танев: Скъпи наследници продължава тази есен

Прехвърляме се на едно пасторално място - старопланинското село Бели Вит, което двама души познават като дланта си. Единият е разпален ловджия и труженик за добруването на родното село с упоритост да върне младежите от огромния град, а другият е някогашен служител на реда, предан, обективен и върл риболовец. Гости в студиото на Преди обед по бТВ бяха актьорите Георги Кадурин и Валентин Танев, изиграли функциите на Косьо и Иван в телевизионната поредност Скъпи наследници. Тази есен серила продължава по бТВ с нов сезон.

Валентин Танев:
Сериалът е много прелестен. На доста хубаво място е сниман. Беше ми доста прелестно да работя, изключително пък с Жоро.

Георги Кадурин:
Още първия ден снимахме с него. Може би 40% от текста остана, другото беше импровизация. С Вальо се сближихме рисково доста. Един ден му споделих, че го виждам гол по-често от жена ми. Преобличахме се по 7-8 пъти дневно за другите подиуми.

Валентин Танев:
Сутрин ни взимаха с бус за фотосите. Аз ставам доста рано и съм обратно жизнен, а на Жоро му се спи. Моля го да прегледаме някоя сцена, а той „ Остави ме, дано първо си изпия кафето “. Някои разговори са цялостна импровизация. Например сцената с пандата, то въобще нямаше написана такава.

Режисьорът Тодор Чапкънов сподели, че има една кожа от мечка. Боядисахме я със спрей, с цел да наподобява на панда и снимахме на прима виста.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР