Преходът към летния тенис сезон на открити твърди кортове започна

...
Преходът към летния тенис сезон на открити твърди кортове започна
Коментари Харесай

Започна преходът към летния тенис сезон на твърди кортове

Преходът към летния тенис сезон на открити твърди кортове стартира с шампионата от сериите АТР250 в Атланта, където Джак Сок и Джон Иснър са водачи в схемата и надлежно най-големите имена, които ще вземат участие.

В Атланта е единствено първият от шестте шампионата на тази настилка, които ще приготвят почитателите за кулминационната точка на тази част от сезона - US Open. Повечето звезди вършат по-голяма пауза сред “Уимбълдън” и промяната на ситуацията, като чак във Вашингтон ще забележим по-сериозна част от водещите играчи. Григор Димитров също ще бъде в столицата на Съединени американски щати, където конкуренцията ще бъде жестока, а и с съображение, тъй като това е единственият шампионат от категория АТР500 на територията на Северна Америка. Гаел Монфис завоюва предходната година единствената си купа от това равнище на тенис йерархията.

След Вашингтон предстоят най-големите събития преди US Open - “Мастърс”-ите в Монреал и Синсинати, където ще се възобнови борбата за първото място в международната класация. При състояние че Новак Джокович и Анди Мъри към момента не са намерили формата си от предходната година, погледите ще бъдат ориентирани главно върху хегемоните през 2017-а - Роджър Федерер и Рафаел Надал.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР