Преговорите между Левски и Юнайтед груп за придобиване на основния

...
Преговорите между Левски и Юнайтед груп за придобиване на основния
Коментари Харесай

Ще има ли сделка за Левски? Юнайтед груп прави задълбочен одит в клуба, финалът на преговорите ще е около Нова година

Преговорите сред Левски и Юнайтед груп за придобиване на главния пакет акции са в начален стадий.

Според информация на dsport и " Дарик " все още от финансовата група вършат задълбочен одит на " сините ", а възможен свършек на диалозите се чака да бъде в края на годината. 
 Левски предложения почитателите си на откриването на разширения и осъвременен формален магазин
Левски предложения почитателите си на откриването на разширения и осъвременен формален магазин

На 24 август

Ето какво написаха от dsport във връзка информациите за договаряния сред Левски и Юнайтед груп, базирайки се на източници от клуба:

" Към днешна дата продължава извънредно задълбоченият одит, който представители на компанията вършат в клуба. Целта е да се ревизират до стотинка отговорностите на " сините " и да се засече има ли разлика с това, което те са обявили.

Заради въпросната инспекция, договаряния в последните дни няма. Очаква се те да бъдат възобновени идващия месец, когато би следвало да се водят действителни диалози за придобиване собствеността на Левски с всички прилежащи елементи.

Никой не се наема да предвижда, в случай че въобще се стигне до договорка, в какви периоди може да бъде осъществена тя. Но се допуска, въпреки всичко, че до Нова година нещата по тематиката би трябвало да бъдат ясни, дали ще има договорка, или не.

Междувременно за на следващия ден е планувана среща на част от шефовете в Левски, почитатели и представители на генералния спонсор. Според наша информация тематиката напълно е финансовото положение на клуба и погасяване на най-належащите отговорности до края на календарната година ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР