Преговорите между Доналд Тръмп и Ким Чен Унвъв Виетнам се

...
Преговорите между Доналд Тръмп и Ким Чен Унвъв Виетнам се
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Майкъл Коен е виновен за провала с Ким

Преговорите сред Доналд Тръмп и Ким Чен Унвъв Виетнам се провалиха. Доналд Тръмп обаче съобщи, че не той като водач на Съединени американски щати, а Майкъл Коен и демократите са виновни за неуспеха на договарянията. Както е известно, Северна Корея направи крачка обратно по време на срещата с американския президент. Повечето от настояванията на Америка бяха отхвърлени, а договарянията сред двете страни се оказаха замразени, оповестява " Разкрития ".

``
реклама

За неприятния имидж на Съединени американски щати пред Корея, Доналд Тръмп упрекна Майкъл Коен и изявлението, което демократите излъчиха с негово присъединяване.

И до момента в който президентът се оправдава за неуспеха си, то президентското му кресло също се клати. Комисията по правни въпроси към Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати възнамерява да стартира следствие против американския президент. Под ударите на следствието попадат и неговите сътрудници. А мотивът е вероятното възпрепятстване на правораздаването, корупцията и злоупотребата с власт.

Председателят на демократите Джери Надлър съобщи, че документите на повече от 60 души от администрацията на Тръмп, фамилията и бизнес сътрудниците му ще бъдат поискани през днешния ден. И всичко това като част от разширението на следствието за интервенция на Русия в американските избори през 2016 година Както е известно, Доналд Тръмп бе упрекнат, че служи на съветските ползи. Смята се, че той или негови сътрудници са се срещали с висши съветски функционери, близки до президента Путин. И точно те стоят зад успеха на Тръмп.

Надлър акцентира, че Комисията ще ревизира документи на Министерството на правораздаването. Разследват се още и финансовия шеф на Тръмп Алън Уизелберг, както и от сина на президента Доналд Тръмп — Младши.

Бордът също по този начин прикани и някогашния прокурор Матю Уилър. И възнамерява да прегледа случая през идващите седмици. Много е допустимо вследствие на това Доналд Тръмп да се окаже изправен пред импийчмънт. Нещо, което ще му коства освен поста, само че и репутацията в бизнеса.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР