Преговарящите за правителство имат огромни различия по много теми. Това

...
Преговарящите за правителство имат огромни различия по много теми. Това
Коментари Харесай

Илиян Василев пред Дарик: ПП-ДБ и ГЕРБ имат огромни различия

Преговарящите за държавно управление имат големи разлики по доста тематики. Това съобщи в предаването „ Кой приказва “ на Дарик радио енергийният специалист и някогашен дипломат на България в Русия Илиян Василев.

Според него водачът на ГЕРБ Бойко Борисов търси рестарт посредством нови избори, които обаче няма да трансформират нищо значително.

„ Евроатлантизмът на Борисов е като този на Орбан. Той съдържа корупция, надзор на службите, с цел да бъдат спънати в качествата си да работят против външните закани. Ние нямаме нито един арестуван и наказан за шпионаж. “, акцентира Василев.

Според него от ПП-ДБ би трябвало да работят по качеството на посланията, които излъчват към обществото, по хората, които изговарят въпросните послания и каналите, по които стигат до хората.

„ Тези послания би трябвало да бъдат съответни, с цел да се обясни разликата сред ГЕРБ и ПП-ДБ. И би трябвало да стане ясно, че те няма по какъв начин да имат съгласие по службите. Те нямат такова и във връзка с регулаторите. Например Христо Иванов доста обича правосъдната промяна, само че това говорене няма да му донесе още гласове. Пленяването на правосъдната система е базисен проблем, само че то не може да измести всички останали проблеми “, изясни енергийният специалист.

Според Илиян Василев политиците от ПП-ДБ би трябвало да приказват и повече за проблеми като пътната карта за „ Турски поток “, тъй като тематиката се замита под килима от множеството медии.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР