Преез последните дни всеки ден се регистрират между 2000 и

...
Преез последните дни всеки ден се регистрират между 2000 и
Коментари Харесай

Заразените с коронавирус по света вече са 95 000

Преез последните дни всеки ден се записват сред 2000 и 2500 новозаразени от ковид.

През последното денонощие те са 2241, от които единствено 143 са в Китай, заяви Световната здравна организация. С тях общият брой на инфектираните надвиши 95 000.
СЗО прикани за съгласувани дейности против ковид генералният шеф на СЗО изрази угриженост, че има страни, които не одобряват нещата задоволително съществено или пък са решили, че няма какво да се направи
Починалите са малко над 3000 души в Китай. Тенденцията към този момент се обръща – смъртността в Китай е по-малка от тази по света като за последните часове там са умряли 31 заболели, до момента в който в останалата част от света са умряли 53.

Вчера коронавирусът взе първата си жертва във Англия. А в Италия, която продължава да бъде най-тежко засегнатата страна отвън Китай, броят на жертвите единствено за едно денонощие набъбна от 107 на 148.

У нас през днешния ден се чакат резултатите на няколко пациенти за COVID-19. Все още няма потвърден случай на ковид у нас.
Изследват българско семейство след контакт със инфектиран с COVID-19 У нас към момента няма позитивна проба за новия ковид, съобщи ръководителят на Националния действен щаб проф. Венцислав Мутафчийски
Тестовете за болестта се правят по разпоредбите на Световната здравна организация и обезпечено дават точни резултати, твърдят лекарите от Военномедицинската академия (ВМА).

Пробите се надписват и слагат в специфичен резервоар, с цел да стигнат до хладилната чанта, с която ще бъдат превозени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР