Преекспонира се историята около екстрадицията му, заяви криминалистътПреекспонира се историята

...
Преекспонира се историята около екстрадицията му, заяви криминалистътПреекспонира се историята
Коментари Харесай

Ботьо Ботев: Митьо - Очите е свързан с трансконтинентална дейност

Преекспонира се историята към екстрадицията му, съобщи криминалистът

„ Преекспонира се историята към екстрадицията на Очите. Това е една естествена процедура. Не е загадка, че Очите е обвързван с трансконтинентална активност, изключително с Турция. Събирането на оперативна информация е от интерес на службите ”. Така криминалистът Ботьо Ботев разяснява в предаването „ Събуди се ” екстрадицията на Димитър Желязков – Митьо Очите и за какво тя се забави толкоз.



По думите му преди време Митьо е бил едно нормално момче. „ Ситуацията, която се развиваше по това време, изключително в „ Слънчев бряг ”, беше забавна за оформящите се групировки. Разпределяха се територии. Очите се е появи много по-късно на хоризонта на проведената престъпност  в България ”, сподели още Ботьо Ботев. Според него Митьо Очите е непредсказуем в дейностите си.   

„ Съдбата е благосклонна към него. Въпреки че много пъти е бил обект на набези, той постоянно оцелява. Митьо нееднократно е бил на прага на живота и гибелта. Самият той би трябвало да премисли доста неща, свързани с активността си ”, сподели още Ботьо Ботев.

 

Нова тв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР