Надеждите на Единбург да влезе в плейофите на BKT United

...
Надеждите на Единбург да влезе в плейофите на BKT United
Коментари Харесай

Мюнстър победи на косъм Единбург в трилър

Надеждите на Единбург да влезе в плейофите на BKT United Rugby Championship претърпяха удар, защото бяха победени с 29-26 от високопоставения Мюнстър във вълнуваща среща на стадион Hive.

Страната от шотландската столица в този момент може да се нуждае от победа като посетител на Бенетон в последния мач от акцията за контролиране, в случай че желае да си обезпечи класиране измежду първите осем.

Мънстър има няма такива терзания като тази впечатляваща победа – от 16-5 закъснение в един миг – подсигурява, че ще завършат в челната четворка и ще имат домакински четвъртфинал, който да чакат с неспокойствие.

След интервал на напън от Мюнстер в началните няколко минути Единбург скоро взе превъзходство, като Бен Хийли извърши няколко дузпи против някогашния си клуб в петата и 12-ата минута, с цел да отвори преднина от шест точки за домакините.

Гостите се подвигнаха и започнаха да бягат в 18-ата минута, когато Антоан Фриш шутира от горната страна и по-късно изпревари Духан ван дер Мерве към отскочилата топка, преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР