Предводителят на Арда – Александър Тунчев, говори след успеха с

...
Предводителят на Арда – Александър Тунчев, говори след успеха с
Коментари Харесай

Тунчев: Гоним седмото място, ако Славия са по-добри, ще ги поздравим

Предводителят на Арда – Александър Тунчев, приказва след триумфа с 3:1 над Локомотив София в столицата. Треньорът се е радвал на играта на своите в столицата, като загатна, че отборът ще се бори до последно да опита да финишира на седмото място в крайното класиране на efbet Лига.

„ Победата бе значима за нашия тим, с цел да запазим интригата. Не беше елементарно, само че успяхме да отбележим през първото полувреме. Пропуснахме и други, а нашата остаряла уязвимост е при статичните положения и те ни вкараха от такова. Радвам се, че се подвигнаха момчетата, да вкараме трети гол и да затворим мача “, сподели Тунчев.

„ Говорихме на полувремето, че 2:0 е подъл резултат и по някакъв метод ни вкарат, то ще им се върне ентусиазма. Това се и случи. При 2:0 на всеки един в главата е да запазим резултата, само че не би трябвало да е по този начин. Радвам се, че показахме темперамент. Ще се опитаме да вземем двата ни мача, ще създадем всичко допустимо. Най-важно в този момент е да се възстановим, това е цел №1 “, продължи Тунчев.

„ Със сигурност на края на сезона има въздействие честотата на мачовете, само че разполагам и с хора на скамейката. Няма нищо наложително във футбола, ще опитаме да стигнем до мач да играем за това седмо място. Ако са по-добри Славия, ще ги поздравим “, приключи Александър Тунчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР