Предвид всички странности и разлики в характерите на всяка зодия,

...
Предвид всички странности и разлики в характерите на всяка зодия,
Коментари Харесай

Как зодиите слагат край на връзката

Предвид всички странности и разлики в характерите на всяка зодия, няма да е чудно, че зодиакалните знаци имат разнообразни подходи и при приключването на връзките. Вижте по какъв начин всички зодии оповестяват за раздялата на досегашния си сътрудник.

Овен
Тежък мотив.
Овенът доста не се изяснява, написа Флагман. Казва ти го напряко, употребявайки някакъв доста мощен мотив. Разчитай и на сълзи от гняв.

Телец
Когато Телецът завършва една връзка, нищо не може да промени решението му. Все едно да убедиш другар, който ненавижда филми на ужасите, да гледа Гробище за домашни любимци.

Близнаци
Доста неловко.
Близнаците са един променлив знак. В понеделник са влюбени, във вторник имат потребност от време за себе си. В сряда са студени, тъй като стартират да обмислят понеделник.

Рак
Като звезда в сапунена опера.
Дълбоко сензитивен, сантиментално сантиментален, Ракът мъчно приема раздялата. Той има потребност от доста време, сълзи и дълъг интервал за възобновяване. Нищо чудно и да анулира срещите си с другари в идващите седмици.

Лъв
Голяма драма.
Лъвът завършва нещата с огромна доза драматизъм. Точно както и стартират връзките му. Раздялата е в жанр Тетрадката или Месец обич.

Дева
Кани те на среща.
Девите се приготвят авансово, от време на време месец преди раздялата. Кани те на вечеря, заплаща сметката и ти споделя: „ Е, това беше! “. Не вечерята, а връзката ви. Доста безчувствено.

Везни
След няколко провалени опита.
Везните обичат да са влюбени и всички да ги обожават. Затова и една разлъка за тях се премисля доста, доста пъти – от време на време с опити за диалог. И с непрекъснато слушане на последния албум на Ариана Гранде.

Скорпион
Хваща те за гушата.
Раздялата със Скорпион е брутална, в случай че можем да се изразим по-меко. Късането изважда неговата почтеност, потребност от надзор и трагичната му страна. Някои представители са по-спокойни.

Стрелец
Мотаят те.
Зареден с повече оптимизъм и идеализъм от нужното, Стрелецът желае на някогашните си всичко най-хубаво и рядко ги трансформира във врагове. На процедура гледа постовете ти и ги разяснява с емотиконки, карайки те да се чудиш какво е това в този момент?

Козирог
Директно към въпроса.
По време на разлъка Козирогът е пряк, а на моменти леден като лед: „ Изтрий ми телефона, без повече контакти, изнеси си всички персонални неща от нас “. Точка.

Водолей
Блокира, изчезва, изтрива.
Водолеят има проблеми с страстите си и доста бързо не помни тези, на които до оня ден е викал „ благо “. Раздялата за него е нещо извънредно и не оставя място за подозрение, че е зачеркнал от живота си бившето си гадже.

Риби
Сълзи и мрънкане.
Рибите мъчно се вземат решение на край, който те да подхващат. Затова случи ли се, го удължават безпределно с циврене, правейки раздялата сходна на сцена от Това сме ние.

Източник: fakti.bg

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР