Предварителните заключения засега са, че убиецът Росен Ангелов е влязъл

...
Предварителните заключения засега са, че убиецът Росен Ангелов е влязъл
Коментари Харесай

Стана ясно защо Росен е убил първо Неделчо и сина му с много куршуми, а после натикал Кети в джипа

Предварителните изводи към този момент са, че килърът Росен Ангелов е влезнал в къщата първо в кухнята на първия етаж. Там е прострелял Неделчо и синът му Георги, написа " Труд " като се базира на източници от следствието.

Използвал е доста патрони, с цел да отстрани двамата мощни мъже – Неделчо е с внушителна мускулатура, Георги – също, защото е някогашен играч по гребане. Минал е в прилежащата стая и е умъртвил 72-годишната майка на Кети – Еленка Бурджиева, която лежала в леглото.

Изстрелите не се чували на горния етаж, където били Кети с щерка й Нанси и нейния другар Боби. Там работел тв приемник с интензивен тон или била пусната музика. Дори и до такава степен да е достигнал гърмеж – било е Нова година и евентуално тримата на втория етаж са позволили, че някой наоколо хвърля пиратки.

Убиецът извлачил труповете на Неделчо и Георги в стаята при бабата, върнал се в кухнята и заключил вратата. Видял, че е стъпил в кръв и оставя отпечатъци по пода. Опитал да избърше пода и обувките си, само че очевидно не е съумял, защото негов отпечатък бил открит на стълбите.

Появил се изведнъж на втория етаж и още преди Кети да осъзнае какво се случва, прострелял пред очите й Нанси и Боби. Хванал Кети за ръката, малко над лакътя. Там не се опитвал да заличава следите си.

Извел Кети от къщата и я качил принудително на предната седалка в фамилния джип БМВ Х5. Като алпинист познавал региона към Нови Искър и карал по черния път до местността „ Партизанките”, като от самото начало държал Кети на мушка. Когато пристигнали, слязъл и минал откъм нейната страна.

Свалил я още веднъж принудително. Възможно е в този миг Кети да се пробвала да се съпротивлява и тогава да е била убита наоколо до джипа. В тъмницата в ранните часове на 1 януари килърът тръгнал пешком по познатите му пътеки през гората, без да се връща в Нови Искър, а траял към с. Луково, където проверяващите считат, че наскоро е взел вила чартърен

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР