Предварителни вътрешни избори ще определят подредбата на кандидатите за изборите

...
Предварителни вътрешни избори ще определят подредбата на кандидатите за изборите
Коментари Харесай

Вътрешни избори ще определят кандидатите за евродепутати на Да, България

Предварителни вътрешни избори ще дефинират подредбата на претендентите за изборите за Европейски парламент на 9 юни от „ Да, България ”.

След процедура по номинации са утвърдени девет претенденти, излиза наяве от уеб страницата на партията. Процедурата планува серия от диспути по настоящи тематики за Европейския съюз в интервала сред 12 и 15 април пред членовете на придвижването в София, огромните регионални градове и локалните организации в чужбина.

В рамките на три дни, сред 16-и и 18 април, членовете на “Да, България ” ще могат да гласоподават за желаните претенденти, като те ще бъдат подредени по низходящ ред.

Крайното класиране на претендентите ще бъде определящо за подредбата на имената в листите. Гласуването ще се реализира по електронен път и по пощата.

Кандидатите на “Да, България ”, излъчени след номинации от локалните организации, са:
Елисавета Белобрадова – национален представител;Стефан Тафров - дипломат;Алина Добрева – специалист в Изследователския център на Европейския парламент;Богомил Георгиев - основател на читалище „ Мечталище “;Дилиян Манолов - лекар по психология;Димитър Димитров - специалист по интернационалните отношения;Живко Димов - специалист по енергийни пазари и услуги;Мирослав Дачев - бизнес съветник и преподавател;Силвия Атипова - публицист.
По сходен метод бяха определени претендентите за евродепутати преди пет години за общото явяване на „ Да, България “ с ДСБ и „ Зелено придвижване “ в границите на обединението „ Демократична България “.

„ Демкократична България “ ще се яви на изборите „ 2в1 “ през юни дружно с „ Продължаваме промяната “
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР