Предупреждение за опаснот от мащабно въздушно нападение е обявено в

...
Предупреждение за опаснот от мащабно въздушно нападение е обявено в
Коментари Харесай

Мащабна въздушна тревога в цяла Украйна: Русия вдигна МиГ-31К

Предупреждение за опаснот от огромно въздушно нахлуване е оповестено в Украйна поради излитането на съветски изтребител МиГ-31К. Това се споделя в известие от Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна в Telegram, предава " Фокус ".

Тревогата за въздушна офанзива е задействано на първо време в Киев - 12:08 часа локално време (съвпада с българското време). След това сирени са задействани във всички области на страната.

В известието Военновъздушни сили на Украйна разясниха, че самолетът МиГ-31К е изхвърчал от летище Саваслейка в Нижегородска област. Има ракетна опасност за цяла Украйна.

Харков потъна в мрак след последните съветски офанзиви против енергийни уреди в региона, оповестява в това време френският вестник L'Express.

Изданието отбелязва, че Западът е смутен от разрушаването на енергийната инфраструктура на Украйна.

" Вторият по величина град в Украйна потъна в цялостен мрак, откакто десетки ракети и безпилотни летателни апарати нападнаха енергийна инфраструктура “, се споделя в материала.

Според локалните управляващи при една от последните офанзиви съветската страна е блъснала основна инфраструктура в града с 20 ракети. Атаката е била най-мощната от началото на войната през февруари 2022 година.

В момента зареждането на града идва от други райони. Според локалните енергетици възобновяване на зареждането на града може да отнеме години.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР