Предстоят преговори през седмицата с всички партии, които са в

...
Предстоят преговори през седмицата с всички партии, които са в
Коментари Харесай

Здравко Димитров ще преговаря с всички партии център-дясно преди балотажа в Пловдив

Предстоят договаряния през седмицата с всички партии, които са в дясно-център, съобщи във вторник претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров, който финишира на първия тур на локалните избори със забележителна преднина от към 20% пред класиралия се на второ място претендент на НФСБ/ВМРО Славчо Атанасов, съгласно окончателните данни на ЦИК.

" Очаквах Българска социалистическа партия на балотаж, само че очевидно жителите избраха друго. А Славчо Атанасов би трябвало ясно да ни каже към кои е насочен, защото партията му е наш съдружен сътрудник в народен мащаб, а тук той е с ясни леви послания към гласоподавателите. Трябва да е ясно с кой ще ръководи той ", сподели още Здравко Димитров пред кореспонденти.

Очакванията са, че Атанасов ще обере протестния и левия избор в Пловдив, където претендентът на Българска социалистическа партия Николай Радев се класира едвам четвърти с 10.32%, след Дани Каназирева от " Съюз за Пловдив " (11.34%).

Всички, които споделят програмата ни, са добре пристигнали, съобщи Здравко Димитров, прочут като Зико.

На конференцията на ГЕРБ участваха и представители на Съюз на демократичните сили от националното управление, измежду които зам.-председателят на партията и кмет на Карлово Емил Кабаиванов, който завоюва на първи тур.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР