Предстоят повече от четири месеца с облачно небе, студени валежи

...
Предстоят повече от четири месеца с облачно небе, студени валежи
Коментари Харесай

Филми, които ще Ви стоплят през зимата

Предстоят повече от четири месеца с облачно небе, студени превалявания и голи дървета. Докато чакаме  Коледното видоизменение на пустите улици, си коства да прибегнем до някои затоплящи трикове.

Ето няколко кино лентата, в които слънцето и топлината играят значима роля и ще Ви сгреят. След като ги гледате, незабавно ще желаете да си купите еднопосочен билет за страни, където зимната температура не пада под двадесет градуса.

Безкрайно лято (1965 )

Това е документален филм за сърфирането. Режисьор е Брус Браун, който направи няколко документални кино лентата за този воден спорт. Филмът е за двама сърфисти от Калифорния, които пътуват и сърфират по крайбрежията на Австралия, Нова Зеландия, Таити, Хаваи, Сенегал, Гана, Нигерия и  стигнат до Южна Африка. Сърфисткото пътешестване се оказва извънредно зрелищно и лятото за младежите в действителност не свършва.

Имало едно време в Мексико (2003)

Последният филм от трилогията на Робърт Родригес за мексиканските конфликти. Сагата за митичния китарист Ел Мариачи (Антонио Бандерас) продължава в този филм. Героят Ел Мариачи, като разчита на помощта на Лоренсо (Енрике Иглесиас) и Фидео (Марко Леонарди),  се впуска във вълнуващо и рисково премеждие. В допълнение към комплицирания сюжет за борбата сред незаконни групировки, Централно разузнавателно управление на САЩ и самотните отмъстители, картината притегля вниманието с красивите и знойни пейзажи на Мексико.

Влакът до Дарджилиг (2007)

Комедийната драма на Уес Андерсън, която споделя за злополуките на трима братя,  заети да търсят изчезналата си майка и смисъла на живота, реализира голям триумф на филмовия фестивал във Венеция.




Тримата вършат духовно пътешестване дружно една година след гибелта на татко си. По време на пътешествието си героите откриват екзотични ландшафти с рядка хубост. Филмът е неустоима пощенска картичка от Изтока, подписана от Уес Андерсън.

Вътрешният път (2014)

Животът на младия мъж Винсънт, измъчен от синдром на Турет, внезапно се трансформира след гибелта на майка му.  Баща му, който е политик, готвещ се за следващите избори, се срами да го води със себе си по време на акции и изпраща младежа в частна клиника. По-самотен от всеки път, Винсънт открива Мари, която е в клиниката за повторно, с цел да се лекува от анорексия. Двамата другари вземат решение да откраднат колата на доктор Роуз и да отпрашат към крайбрежията на океана, където да разпилян праха на майка му. Междувременно се постанова да отвлекат и Алекс – съквартирант на Винсънт, защото заплашва, че ще ги съобщи.




В тази комедия на Грен Уелс ще намерите прелестен отбор от Робърт Шийхан, Зоуи Кравиц и Дев Пател. Пътуването е богато на непредвидени обрати, открития и страсти: става известно, че синдромът на Турет и анорексията са много способни да се оправят с провокациите. Преследвани от бащата на Винсънт и доктор Роуз, двамата герои потеглят на едно епично странствуване, което вечно трансформира живота им.

Палм Спрингс (2020)

Близо до Палм Спрингс тече усилена подготовка за женитба. Найлс, гаджето на една от шаферките, не бърза да облече смокинг. По къси панталони и хавайска риза, той се забавлява на воля и пие коктейли към басейна, а вечерта изнася трогателна тирада на младоженците. Сестрата на булката е изключително впечатлена от младежа и се озовава уединено с Нийлс под звездното небе. Събитията във кино лентата вземат непредвиден поврат, който ще промени живота на героите. Всички и по всевъзможни способи се пробват да ги разделят.

 

 

 

 

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР