Предстоящото увеличение на тол таксите от 1 юли т.г., опашките

...
Предстоящото увеличение на тол таксите от 1 юли т.г., опашките
Коментари Харесай

Тол таксите, опашките и кадрите - основни проблеми пред българския транспортен бизнес

Предстоящото нарастване на тол таксите от 1 юли т.г., опашките на ГКПП-та и неналичието на фрагменти в сектора. Това са едни от главните проблеми, с които се сблъсква българския транспортен бизнес.

Това оповестяват от Съюза на Международните Превозвачи (СМП) след 10-то Общо заседание, което се организира в Пловдив и бе изработен доклад за активността на Съюза и сложени задания за идните месеци.

Общото заседание бе намерено от Председателят на СМП Ангел Траков.

" Въпреки тежките времена, в които живеем - пост пандемия, война, икономическа рецесия и така нататък, ръководство на СМП съумя и тази година да сътвори организация и да даде опция на всички нас да се срещнем, да обменим опит, да споделим проблеми и да се опитаме да намерим решения, да градим тактики за основаване на по-благоприятна среда за развиване на нашия бизнес ", означи той в своето послание към делегатите на събранието.

Идната седмица Траков ще участва на среща на членовете на ИРУ (Международния съюз за авто транспорт) в Брюксел, където ще показа и разиска в интернационален формат предложенията и решенията за развиване на българския транспортен бизнес.

" През миналата година положението на Сдружението се резервира устойчиво и ние, дружно съумяваме трайно да задържим позициите си и продължаваме да усилваме броя на членовете си ", съобщи изпълнителният шеф на СМП Йордан Арабаджиев. 

Презентации пред участниците в Общото събрание направиха търговски сътрудници от Медина мед и Шел.

В СМП членуват над 1000 български транспортни компании.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР