Предстоящият протест на Възраждане ще е масов, не защото ние

...
Предстоящият протест на Възраждане ще е масов, не защото ние
Коментари Харесай

Костадинов, „Възраждане”: Управлява ни нов ГЕРБ на мястото на стария

Предстоящият митинг на „ Възраждане ” ще е всеобщ, не тъй като ние го организираме, а тъй като в народа се натрупа неодобрение от неналичието на действителна смяна. Управлява ни нов ГЕРБ на мястото на остарелия, това съобщи в студиото на Нова телевизия водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов. На въпрос дали би спрял протестиращите, в случай че изискат да влязат в Министерски съвет, той отговори: „ Как мога да спра българския народ? ”

Костадинов съобщи, че е за пададенето на това държавно управление. На въпрос дали по този начин не прави услуга на ГЕРБ и Движение за права и свободи в опита им да защитят основния прокурор Иван Гешев, той отгвори, че сега тече симулация на борба с основния прокурор, а партията му е внесла план за закон, с който той може да бъде отхвърлен дейно.

Не желая да ни ръководят хора, които се регистрират в непознати посолства, сподели Костадинов. Той съобщи също, че другата тематика на митинга – зелените документи е потънала в публичния спор поради медиите.

На обвиняванията, че желае нападателен митинг, водачът на „ Възраждане ” отговори: „ Управлението е нападателно. Те чупят страната, както предходното ръководство я досчупи ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР