Предстояща биография, посветена на Елизабет Втора, прави нови разкрития за

...
Предстояща биография, посветена на Елизабет Втора, прави нови разкрития за
Коментари Харесай

Елизабет и Филип прекарват последните си години на разстояние един от друг, твърди биограф

Предстояща биография, отдадена на Елизабет Втора, прави нови разкрития за последните години от живота на починалия монарх.

В книгата „ Елизабет: Интимен портрет “ създателят Гайлс Брандрет твърди, че минавали „ седмици “, през които кралицата и брачният партньор принц Филип не се виждали един с различен. Според биографа тази процедура стартира, когато Филип се пенсионира през 2017 година

Въпреки че двойката е поддържала контакт по телефона, Брандрет твърди, че кралицата е разбирала желанието на брачна половинка си „ да не се суетят към него “ и „ да прекара дните си по собствен личен метод “.

В компанията си по Елизабет и Филип откриват „ нова разтуха “ по време на изолацията от ковид. Двамата вземат решение да прекарат повече време дружно в Сандрингам, Уиндзор и в Шотландия.

Книгата твърди още, че кралицата е била решена да бъде до херцога на Единбург в последните му мигове. За страдание обаче, те идват толкоз бързо, че прислугата ѝ не съумява да я разсъни в точния момент.

 принц Филип кралица Елизабет Getty

Тези детайлности са едни от многото, която Daily Mail популяризира преди биографията да излезе публично на 8 декември. В „ Елизабет: Интимен портрет “ Брандрет твърди още, че през последните месеци от живота си кралицата е страдала от рак.

Прочете повече в галерията тук:
 Разкрития за последните дни на Елизабет Втора от нова биография  Разкрития за последните дни на Елизабет Втора от нова биография  Разкрития за последните дни на Елизабет Втора от нова биография  Разкрития за последните дни на Елизабет Втора от нова биография
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР