Предстои ви да направите много важен избор - дали да

...
Предстои ви да направите много важен избор - дали да
Коментари Харесай

Румен Радев към абитуриенти: Вярвайте в таланта и мечтите си

Предстои ви да извършите доста значим избор - дали да продължите своето обучение или да започнете работа. Мога да ви дам единствено един съвет. Предстоят ви доста избори в живота, само че ги правете по този начин, че да се гордеете със своя избор. Вярвайте във вашия гений, във вашата мощ, във вашите фантазии - и се борете да ги постигнете. Не се оставяйте други да вземат решение вместо вас. Вие имате задоволително подготовка и потенциал сами да вземате своите решения. Това сподели президентът Румен Радев в приветствието си на обичайния абитуриентски бал за младежи в неравностойно състояние, на който президентът и брачната половинка му Десислава Радева са домакини в резиденция "Бояна " довечера.

Събитието е част от благотворителната самодейност на президента "Подкрепи една фантазия ". Празничната вечер е доста добър образец какво може да се получи, когато всички институции работят дружно в името на една цел, сподели президентът Радев, изброявайки всички тези институции.

Балната вечер стартира в 20.00 часа в Дом 2 на резиденция "Бояна ". Президентът Радев и неговата брачна половинка Десислава Радева посрещнаха над 100 зрелостници от випуск 2019, които са израснали в обществени услуги.

Правете по този начин изборите си, че да не се срамувате, а за това би трябвало да бъдете положителни хора, сподели президентът Радев. Той е уверен, че младежите към този момент са научили този урок и доказателство за това е и наличието довечера на Мария и Величко от Стара Загора. Държавният глави напомни, че преди време Мария избави живота на водача на тролейбуса, с който пътуваше за учебно заведение, а Величко върна на притежателя му портфейл с пари и документи. Ето това са доблестни образци, те би трябвало да се следват, сподели президентът пред присъстващите на бала.

Знам, че 13 от вас към този момент са взели решение да се борят да продължат своето обучение. Надявам се да станете повече, тъй като знаете, че образованието отваря нови порти, дава нови благоприятни условия, сподели президентът. Той уточни, че тези от младежите, които продължат напред с образованието, могат да разчитат на президентската институция за стипендии, които през последните две години са нарастнали неколкократно. Призовавам ви, вземете своя късмет и се възползвайте от тях, сподели Румен Радев, представен от Българска телеграфна агенция.

За следващ път екипът на продуцентската компания "Дрийм Тийм Прадакшънс " провежда благотворително артистичната стратегия. Мария Илиева, Миро, Любо Киров, Орлин Павлов, Михаела Маринова, Йоана, Маги Джанаварова, Нели Петкова, Рафаел Пашамов, групите Б.Т.Р. и Д2, Део и Моисей, и танцов отбор "Пламъче " поддържат президентската самодейност.

Абитуриентката Йоанна Найденова, която приключва учебното заведение за възпитаници с нарушено зрение "Луи Брайл ", и Маги Джанаварова бяха подготвили особено дуетно осъществяване, с което стартира празничната вечер. За положителното въодушевление ще се погрижат също актьорите Любомир Нейков, Руслан Мъйнов, Петьо Петков-Шайбата и Васил Драганов. С благопожелания към зрелостниците ще се включат и артистите Владимир Пенев, Десислава Бакърджиева и Моню Монев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР