Райлън Кларк и Скот Милс разкриха, че рискованото“ изпълнение на

...
Райлън Кларк и Скот Милс разкриха, че рискованото“ изпълнение на
Коментари Харесай

Райлън и Скот Милс казват, че „рискованото“ изпълнение на една страна на Евровизия „може да се обърка“, след като Оли Александър се страхува

Райлън Кларк и Скот Милс разкриха, че „ рискованото “ осъществяване на една страна „ може да се обърка “ на Конкурс за ария на Евровизия 2024.

Идва, когато Оли Александър наруши мълчанието си в сряда на фона на рецензии за представянето му в Швеция във вторник вечерта, разкривайки, че заради щета в дрешника той е бил заставен да импровизира, когато пакетът му с микрофони падна.

Появявайки се онлайн от Малмьо, Швеция, в четвъртък в Good Morning Britain преди огромния край на състезанието за ария на Евровизия 2024 в събота вечерта, Rylan, 35, и Scott, 51, които излъчват репортажи на конкуренция, споделени актуализации.

Водещият на развлекателни стратегии Ричард Арнолд сподели: „ Полуфиналите довечера, вторият, несъмнено, какво сме разчувствани да забележим момчета? “ на което Райлън отговори: „ О, има някои положителни довечера, знаете ли какво? Първият полуфинал беше необикновен, само че довечера има двама в действителност отличителни за нас, които обичаме.

„ Едният е Швейцария, Немо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР