Предстои програма “Христо Ботев“ да даде годишните награди Златният будилник“,

...
Предстои програма “Христо Ботев“ да даде годишните награди Златният будилник“,
Коментари Харесай

Програма „Христо Ботев“ връчва годишните награди „Златният будилник“



Предстои стратегия “Христо Ботев “ да даде годишните награди „ Златният будилник “, които по традиция се връчват на 1 ноември. Сега това се случва два дни по-късно – на 3 ноември.

Церемонията е в Първо студио на БНР от 17.00 часа.

Темата разяснява в “Нашият ден “ музикалният редактор и водещ Юлия Гатдерова .

“В 17.00 часа ще раздадем тазгодишните награди. Двадесет години към този момент даваме тази премия. Награда, която съгласно мен е доста значима. Едно почитание от сътрудниците и едно самопризнание. Хубаво е, когато ние сами оценяваме труда си. Тогава е най-приятно, най-истинско и най-желано от сътрудниците.

Лично за себе си мога да кажа, че обичам сътрудниците да ме подлагат на критика, одобрявам рецензията и даже я диря. В същото време бих се радвала, в случай че някой ме оцени и каже “Браво “. Затова мисля, че тази премия би трябвало да участва в нашия радиоживот.

Категориите са тези, които са ни познати – за публицист, за музикален редактор, за музикалните екипи на радиото . Тази година имаме и няколко огромни награди, които ще получат разнообразни сътрудници и редакции. Мисля, че ще бъде хубава изненада за тях. "

Чуйте Юлия Гатдерова в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР