Предстои ни още един много вълнуващ ден в Синсинати. Рафаел

...
Предстои ни още един много вълнуващ ден в Синсинати. Рафаел
Коментари Харесай

Надал, Швьонтек, Циципас и Мъри: Коментирайте днешните мачове


Предстои ни още един доста трогателен ден в Синсинати. Рафаел Надал се завръща на корта след повече от месец неявяване, като негов опоннт ще бъде Борна Чорич. Испанецът е насочен към първото място в ранглистата и би могъл да изпревари Даниил Медведев още в понеделник, само че с цел да се случи това Матадора би трябвало наложително да завоюва купата в Охайо и да се надява руснакът да отпадне на осминафинал.

Мачът на Надал обаче надалеч няма да е единственият конфликт в днешния ден. Програмата на централния корт ще бъде открита с доста завладяващ английски конфликт сред Анди Мъри и Камерън Нори, след което една против друга ще излязат Виктория Азаренка и Ема Радукану. Ник Кирьос съобщи, че ще даде всичко от себе си, с цел да се показа мощно в Синсинати, само че се изправя пред съществено предизвикателство в лицето на първата ракета на домакините Тейлър Фриц.

В последния мач от програмата третата сложена при дамите Паула Бадоса ще опита да преодолее Айла Томлянович.
Централен корт, начало в 18:00 ч.
Анди Мъри – Камерън Нори
Не преди 20:00 ч.
Виктория Азаренка – Ема Радукану
Тейлър Фриц – Ник Кирьос
Не преди 02:00 ч.
Борна Чорич – Рафаел Надал
Не преди 03:30 ч.
Паула Бадоса – Айла Томлянович

Доста забавно ще бъде и на „Grand Stand“, където ще забележим борба сред две „мейджър“ шампионки в лицето на Слоун Стивънс и международната №1 Ига Швьонтек. Преди това финалистката от Уимбълдън – Онс Жабур, ще опита да преодолее Кейти Макнали, а Томи Пол и Денис шаповалов ще дефинират кой от тях ще се изправи против Даниил Медведев в идната фаза. В последния мач от програмата един против различен ще се изправят двама от любимците на американската аудитория – Франсис Тиафо и Себастиан Корда.
„Grand Stand“, начало в 18:00 ч.
Кейти Макнали – Онс Жабур
Томи Пол – Денис Шаповалов
Не преди 22:00 ч.
Ига Швьонтек – Слоун Стивънс
Не преди 02:00 ч.
Арина Сабаленка – Анна Калинская
Франсис Тиафо – Себастиан Корда

Междувременно програмата на корт №3 стартира със конфликт сред седмия подложен Феликс Оже-Алиасим и Алекс Де Минор, а няколко часа по-късно четвъртият в схемата Стефанос Циципас ще стартира присъединяване си в шампионата с мач против Филип Краинович.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днес още веднъж ще има мачове с българско присъединяване. Лиа Каратанчева ще се изправи против сръбкинята Аня Петкович в първи кръг на W25 шампионата във Върнячка Баня, а Янаки Милев ще играе с Калин Щрибу на старта на М15 конкуренцията в Крайова.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР