Предстои ни най-страшното - превземането на Киев. С това големите

...
Предстои ни най-страшното - превземането на Киев. С това големите
Коментари Харесай

Ген. Калчо Танев: Бойните действия ще спрат с превземането на Киев

" Предстои ни най-страшното - завладяването на Киев. С това огромните бойни дейности ще спрат. Другият вид е нуклеарен спор. Следващите дни ще бъдат доста тежки за гражданското население на Украйна и в очакване да се приключи по най-бързия метод, без значение дали е достигнала своите цели ". Това съобщи някогашният боен аташе ген. Калчо Танев в " Офанзива " по NOVA NEWS.

Според него дипломатите са изгубили фронта, а в този момент би трябвало да намерят метод да прекратят бойните дейности другояче разрушенията и човешките жертви ще са извънредно огромни.

По думите му зелените филантропични коридори не са нужни, тъй като се употребяват за прегрупиране. " Призовавам жителите да не чакат тези коридори, а да се изтеглят в първите часове. Не беше регистриран духът на една млада нация. През 2014 година хората с съветско съзнание поддържаха Русия, година по-късно нещата се обърнаха ", изясни той. И добави, че не е очаквал да има такива военни дейности.

" Руското управление ще дава отговор пред народа си. Донецк и Луганск имат надълбоко ешалонирана защита, създавана в продължение на 8 години. Психиката на човек е напълно друга по време на военни дейности. Тогава хората реагират друго в сравнение с в спокойно време ", уточни генералът. И прецизира, че Виктор Янукович е слаб политик и може да докара до нови проблеми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР