Предстои ни един 4-годишен мандат, изпълнен с отговорности и трудности.

...
Предстои ни един 4-годишен мандат, изпълнен с отговорности и трудности.
Коментари Харесай

Ясни са имената на заместник-кметовете и на председателя на ОбС в Асеновград

" Предстои ни един 4-годишен мандат, изпълнен с отговорности и компликации. Особено първите две години би трябвало да преодолеем много неща дружно и взаимно в полза на всички наши съграждани и на самите нас, като поданици на Асеновград. Целта ни е да оценим постигнатото и това, което е положително, да го надградим, с цел да реализираме по-добър живот на всички нас. " С тези думи от трибуната на локалния парламент по време на учредителното му заседание новият кмет на Асеновград лекар Христо Грудев приветства новоизбраните 33-ма общински съветници и жителите, присъстващи в залата.

В рамките на първото си съвещание под звученето на българския химн локалната власт се закле да работи за и в името на асеновградчани. Новият Общински съвет в града още веднъж ще се управлява от досегашния ръководител Драгомир Георгиев, който е БДС " Радикали ". Той бе определен от своите сътрудници съветници с 24 гласа " За " и осем " Против ". Една от бюлетините в урната бе недействителна. Георгиев увери, че ще оправдае гласуваното му доверие и локалният парламент на Асеновград ще приема всевъзможни проблеми на жителите.
Кметът Грудев разгласи публично и имената на заместниците си. Засега те ще бъдат трима, като не излиза наяве дали ще бъдат назначени и други. Инженер Стоян Димитров ще е зает с сектор „ Строителство “. Доктор на икономическите науки Теньо Манолов ще отгваря за финансите и плановете. А отговорност на инженер Петър Петров ще бъде връзката с жителите и представителите на властта в обитаемоте места в община Асеновград. Той преди провеждането на изборите той бе кмет на село Златовръх.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР